BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Land Rover



Range Rover - san svakog lovca

Zanimljiva tematska prerada je san svakog lovca, jer ujedinjuje lov, pijuckanje pića i vozikanje u najluksuznijem izdanju Range Rovera. Kompanija Overfinch bavi se dizajniranjem ekskluzivnih dodataka za Range Rovere, a Holland & Holland proizvodnjom oružja - zajedničkim snagama stvorili su možda i najluksuznije izdanje terenskog vozila na svetu.

Osim za komforni prevoz četiri putnika, mesta ima i za svo potrebno lovačko naoružanje i municiju.

Kako bi mogli dostojno nazdraviti na uspešnom lovu, lovci se mogu poslužiti probranim žestokim pićima, kao što su viski star 24 godine, džin ili šampanjac, a za posebne prilike tu je i boca prestižne vodke Ivan Grozni.

Svo piće je uskladišteno na idealnim temperaturama u minibaru, a tokom prve godine od kupovine vozila, lovci će moći bez razmišljanja prazniti sadržaj boca, jer je dopuna u tom periodu potpuno besplatna.

Prtljažnik je opet priča za sebe - urađen je poput male oružarnice, a jedna pregrada u luksuznom drvetu takođe krije flašu žestokog pića i kristalne čaše.

U zavisnosti po kakvom terenu se vozi, kupci mogu odabrati 20´´ felne sa offroad gumama ili 22´´ sa gumama isključivo za asfalt.

Ukupno 280 sati ručnog rada potrebno je za ovu preradu, namenjenu prvenstveno lovcima entuzijastima sa dubokim džepom - za verziju sa TD V8 motorom potrebno je izdvojiti 140.000 funti, a za onu sa V8 benzincem sa kompresorom, koji raspolaže sa 510 KS 150.000 funti.

0 коментара: